ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτη κίνηση Βαγιαννίδη – “Τρέλανε” τον Αλαφούζο – Τι θα πάρει ο ΠΑΟ

Ολο το παρασκήνιο με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Απίστευτη κίνηση Βαγιαννίδη -

Προδιαγράφαμε σε χτεσινό ρεπορτάζ μας στον sportdog πως η Τρίτη θα ήταν η καθοριστική ημέρα, η V-Day (Vagiannidis Day) αναφορικά με την απόφαση και την οριστικοποίηση της επιλογής του Γιώργου Βαγιαννίδη για τη συνέχεια της καριέρας του. Η πληροφόρηση μας ήθελε τον Γιάννη Αλαφούζο και την οικογένεια του 18χρονου άσου να τα λένε χτες σε ραντεβού και όχι την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.