ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση – Μας έτρεχαν να κοινωνήσουμε»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο podcast "Πέρα από τα όρια" για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Τι είπε για Παναθηναϊκό, Εθνική ομάδα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Παππάς: «Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση – Μας έτρεχαν να κοινωνήσουμε»

Ο Νίκος Παππάς μίλησε στο podcast “Πέρα από τα όρια” για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Τι είπε για Παναθηναϊκό, Εθνική ομάδα, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Για την Εθνική ομάδα και τον αποκλεισμό του: “Μας τρέχανε τώρα οχτώ η ώρα το πρωί να κοινωνήσουμε στην εκκλησία στη Πάτρα, κάτι δηλαδή τραγελαφικές καταστάσεις ας πούμε. Δεν ξέρω τι είναι αυτά. Εμένα αυτά δεν με εκφράζουν ας πούμε. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό…”

Για την στοχοποίηση του από δημοσιογράφους και τη συμπεριφορά του: “Ποτέ δεν πήρα κάποιον τηλέφωνο να γράψει κάτι ποτέ, ούτε χαρτζιλίκωσα κανέναν ποτέ. Όχι ότι άλλοι το κάνουνε, απλά θα βγω και κόντρα άμα χρειαστεί, δεν μ᾽ένοιαζε ποτέ αυτό το πράγμα.”

Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid)
Απάντηση Γιαννακόπουλου: «Όπως τρέξατε στην Α2 να σωθείτε, έτσι πάλι θα κλαίτε»! (vid) 5.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Νομίζω ότι πολλοί έχουν να ακούσει ότι τσακώνομαι, λίγοι με έχουνε δει. Αυτό είναι δικό σας δημιούργημα. Αλλά έχω παίξει και ποδόσφαιρο ναι ενίοτε έχω παίξει και καμιά μπουνιά δεν ξέρω αν έχει και πολύ επιτυχία και αυτό. Εντάξει προέκυψε το μπάσκετ.”

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: “Με τον πρόεδρο θα ξεκινούσα επανάσταση, χωρίς να έχουμε τα ίδια πιστεύω και την ίδια φιλοσοφία. Ρε παιδί μου έχουμε κάποια κοινά κύτταρα τρέλας. Είναι λίγο πιο ανεπτυγμένα τα δικά του, αλλά νομίζω ότι είναι τόσα όσα χρειάζεται για να γίνει επανάσταση.”

Για την προσωπικότητα του και τον κόσμο ανέφερε: “Είναι μάταιο να παλεύεις για κάτι το οποίο έχει ημερομηνία λήξης για όλους. Άμα κάποιος θέλει να πει μία ιστορία για μένα, νομίζω ότι δεν είναι τόσο τρελά τα μπασκετικά μου κατορθώματα. Ξέρω γω; Αν είναι λίγο πιο αλλιώτικος τύπος, ας έχει να πει καμιά ιστορία εξωγηπεδική.

“Αλλά, καταλαβαίνεις, ότι ένας άνθρωπος αν δεν έχει γυρίσει, δεν έχει συζητήσει, δεν έχει ανησυχήσει, δεν έχει διαβάσει, δεν έχει ταξιδέψει αυτόματα είναι ένας αμόρφωτος, άξεστος, απαίδευτος, ο οποίος το μόνο που έχει να προσφέρει είναι καλάθια και τρίπλες.”

loading...