ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι νέοι τρόποι που θα πανηγυρίζει ο Μακέντα (Pics)

Νέους τρόπους ψάχνει για να πανηγυρίζει ο Φεντερίκο Μακέντα, σύμφωνα με ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Οι νέοι τρόποι που θα πανηγυρίζει ο Μακέντα (Pics)

Η ποδοσφαιρική δράση έχει επιστρέψει στις τάξεις του Παναθηναϊκού και μετά τις ομαδικές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα κάνει πρόβες νέους πανηγυρισμούς, καθώς οι αγκαλιές μετά την επίτευξη γκολ απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού. Έτσι στις προπονήσεις που συμμετέχει προσπαθεί να προβάρει νέους τρόπους με τους οποίους θα πανηγυρίζει τα γκολ που θα σημειώνει.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω social media, έδωσε ένα στίγμα για το νέο τρόπο που προσπαθεί να επιτύχει ο Ιταλός σέντερ φορ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

Kiko is getting ready for the next celebration! #Panathinaikos #paofc2019_20 #staysafe #Macheda #Nagy #Chatzitheodoridis

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.