ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Νούνες και Ακαδημία Πούσκας

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κύπρου ο Ζοάο Νούνες είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ακαδημίας Πούσκας.

Παναθηναϊκός: Σενάριο για Νούνες και Ακαδημία Πούσκας

Έντονο ενδιαφέρον για τον Ζοάο Νούνες από σύλλογο της Ουγγαρίας, αποκαλύπτει ιστοσελίδα της Κύπρου.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «protathlima.com», βάζει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ακαδημίας Πούσκας τον Πορτογάλο αμυντικό του Παναθηναϊκού και αναφέρει πως ο σύλλογος της Ουγγαρίας, θα πραγματοποίησε κίνηση προς το «τριφύλλι» για την απόκτηση του παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο Ζοάο Νούνες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 με το συμβόλαιο του να έχει διάρκεια τριών ετών από τη Λέχια Γκντάνσκ, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 15.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.