ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα με 20 ή 24 ομάδες τη νέα σεζόν!

Αγωνιστικό πλάνο με περισσότερες ομάδες και σε δύο ομίλους παρουσιάζει για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, ιστοσελίδα της Σερβίας.

Ευρωλίγκα με 20 ή 24 ομάδες τη νέα σεζόν!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου θα μιλήσει σε λίγες ημέρες (24/5) με στοιχεία για το τι πρόκειται να συμβεί τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ιστοσελίδα της Σερβίας αποκαλύπτει το πλάνο που εξετάζει η διοργανώτρια αρχή για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «nova.rs» στο ρεπορτάζ της ανέφερε με στοιχεία ένα διαφορετικό σενάριο σύμφωνα με όσα γνωρίζαμε ως τώρα που σκέπτονται οι διοικούντες της διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν.

Στο νέο αυτό πλάνο που παρουσιάζει, η Ευρωλίγκα θα έχει νέο τρόπο διεξαγωγής μόνο για τη σεζόν 2020-2021. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για αύξηση των ομάδων που συμμετέχουν (20 ή 24) οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ των δέκα ή δώδεκα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την Ευρωλίγκα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση και άπαντες οι έμπλεκόμενοι, περιμένουν όσα θα ανακοινώσει ο Τζόρντι Μπερτομέου ώστε να προγραμματίσουν το αγωνιστικό τους πλάνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...