ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Με μεγάλα μούσια και γυαλιά: Έτσι εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής στη βουλή (Pics)

Η νέα εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού που κανείς δεν περίμενε.

Με μεγάλα μούσια και γυαλιά: Έτσι εμφανίστηκε ο Κώστας Καραμανλής στη βουλή (Pics)

Φαίνεται ότι η αλλαγή στην εμφάνιση, όσον αφορά το θέμα τρίχες γενικότερα, μετά την καραντίνα έχει γίνει μόδα μέσα στη Νέα Δημοκρατία αφού μετά τα μαλλιά του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια είχαμε δεύτερο περιστατικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος και νυν βουλευτής Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε σήμερα στη Βουλή για την ονομαστική μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.