ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έδωσαν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αποφάσισε να κάνει... δώρο το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών στον Ολυμπιακό.

Έδωσαν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό!

Απόφαση σκάνδαλο από την ΕΟΠΕ και το προεδρείο της, καθώς με διαδικασίες ιδιαίτερα «περίεργες» για το άθλημα, χάρισαν στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών, δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο, το πως ασκεί διοίκηση.

Η ΕΟΠΕ αγνόησε επιδεικτικά τις θέσεις των ομάδων, δίνοντας ετσιθελικά τον τίτλο του πρωταθλητή, στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού προπορευόταν στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος μέχρι τη στιγμή της διακοπής, ωστόσο τα πρωταθλήματα θα πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους κάτι που φυσικά δεν γνωρίζει η διοίκηση των ερυθρολεύκων.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο τίτλος καταλήγει εκεί που ήθελε εξ’ αρχής ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, δηλαδή στην αγαπημένη του ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.