ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανουάρ: «Καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να ανεβούμε στη βαθμολογία»

Για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και την επιστροφή στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Ανουάρ Τουχαμί σε ισπανική ιστοσελίδα.

Ανουάρ: «Καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να ανεβούμε στη βαθμολογία»

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού από την Βαγιαδολίδ μίλησε στην ιστοσελίδα «elfarodeceuta.es» κι αναφέρθηκε στην επανέναρξη των προπονήσεων με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην καθημερινότητά του τις ημέρες της καραντίνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό: «Επιστρέψαμε στις 6 Μαΐου, αφού πρώτα εξεταστήκαμε για τον ιό και ξεκινήσαμε τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες, διατηρώντας αποστάσεις. Κάναμε έτσι μερικές προπονήσεις, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες αυξανόταν η διάρκεια. Τώρα γυρίσαμε κανονικά στις προπονήσεις και γυμναζόμαστε όλοι μαζί».

Για τη συνέχεια της σεζόν και τα πλέι oφ: «Πριν τη διακοπή βελτιωνόμουν από παιχνίδι σε παιχνίδια και η ομάδα τα πήγαινε καλά. Ήμασταν τέταρτοι στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας ότι θα κάνουμε καλά παιχνίδια στα play offs και θ’ ανεβούμε στη κατάταξη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Για το πώς πέρασε το διάστημα της καραντίνας: «Κάνοντας προπόνηση στο σπίτι, μιλώντας με την οικογένεια και τους φίλους μέσω βιντεοκλήσεων και φυσικά στο σπίτι με τη γυναίκα μου παρακολουθώντας πολλές ταινίες και παίζοντας χαρτιά. Μ’ αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να το κάνουμε πιο ευχάριστο. Επίσης, στην Ελλάδα υπήρχε το πλεονέκτημα ότι η διαμονή εντός δεν ήταν υποχρεωτική, διότι δεν υπήρχαν πολλά κρούσματα όπως στην Ισπανία και μου επιτρεπόταν να βγω για λίγο την ημέρα και να τρέξω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...