ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Καραμπέτσος, ένας τίμιος Ολυμπιακός»

Πως σχολιάζουν από τον Παναθηναϊκό τη σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ και την… απονομή τίτλου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

«Καραμπέτσος, ένας τίμιος Ολυμπιακός»

Πως σχολιάζουν από τον Παναθηναϊκό τη σημερινή απόφαση της ΕΟΠΕ και την… απονομή τίτλου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο,  με ειρωνική διάθεση, για τίμια στάση του προέδρου της ΕΟΠΕ αφού έχει δηλώσει ότι είναι Ολυμπιακός.

Από το τριφύλλι, τόνιζαν ότι: «Ο Γιώργος Καραμπέτσος είναι τίμιος. Ο Γιώργος Καραμπέτσος σε κάθε άτυπη τηλεδιάσκεψη αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις του, λέει περήφανα ότι είναι Ολυμπιακός και αυτό το ξέρουμε όλοι και αυτό είναι προς τιμήν του.

Βόμβες Ψάρρα: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τη 2η ομάδα και μας διάλεξε στα ημιτελικά, μας έθιξε και δείξαμε τι αξίζουμε»!
Βόμβες Ψάρρα: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τη 2η ομάδα και μας διάλεξε στα ημιτελικά, μας έθιξε και δείξαμε τι αξίζουμε»! 2.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας τίμιος Ολυμπιακός, λοιπόν, για να μην αδικήσει την ομάδα του που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας επέλεξε να αδικήσει τις υπόλοιπες έντεκα και τον ιδρώτα όλων των κοριτσιών. Τίμιος ο πρόεδρος…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...