ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει να μείνει ο Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι επιθυμεί να μείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Θέλει να μείνει ο Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι ήρθε στον Παναθηναϊκό στα μέσα της σεζόν. Ο Ούγγρος ήρθε δανεικός για 6 μήνες από τη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οψιόν αγοράς του να είναι στα 700.000 ευρώ.

Ο Νάγκι, όπως αναφέρει «H ΠΡΑΣΙΝΗ», περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να μείνει στο τριφύλλι και τη νέα σεζόν.

Αυτό βέβαια δεν παύει να κάνει την περίπτωση του δύσκολη, μιας και το πόσο της ρήτρας είναι από απίθανο έως δύσκολο να το καταβάλει την ρήτρα. Ο Ρόκα θα έχει στα χέρια του την θέληση του παίκτη για παραμονή, κάτι που μόνο ασήμαντο δεν το λες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...