ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blog Μαρίας Οικονομίδου

Δε σεβάστηκαν τον ιδρώτα μας!

Η Μάρια Οικονομίδου μέσα από το Blog της στο Panathinaikos24.gr, γράφει για την «ετσιθελική» απόφαση της Ομοσπονδίας να βάλει τέλος στο πρωτάθλημα χωρίς να ρωτήσει τις πρωταγωνίστριες, που είναι οι αθλήτριες!

Δε σεβάστηκαν τον ιδρώτα μας!

Καλησπέρα σας,  Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Από χθες που πληροφορήθηκα τα νέα και πραγματικά δεν ξέρω πως να συγκρατήσω τα νεύρα μου. Η Ομοσπονδία με «ετσιθελικό» τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στο πρωτάθλημα και εμάς να μην μας ρωτήσει καν.

Μια απόφαση που αντικατοπτρίζει ότι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό βόλεϊ στις μέρες μας.  Και ξέρετε τι; Δεν είναι η πρώτη φορά. Πάντα έτσι γινόταν! Όσα χρόνια παίζω βόλεϊ πάντα αυτοί αποφάσιζαν ότι ήθελαν και όπως το ήθελαν ανάλογα με το συμφέρον τους.

Πραγματικά όμως αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Κανένας σεβασμός σε εμάς τους αθλητές και τους προπονητές μας. Κανένας σεβασμός για τις θυσίες, τους πόνους και όλα όσα περάσαμε όλη τη χρονιά. Λες και εκείνοι ήταν αυτοί που… μάτωναν.

Λες και εκείνοι ήταν αυτοί που πάλευαν.  Εμείς; Τίποτα! Λες και είμαστε τα πιόνια τους! Λες και είμαστε μηχανές! Λες και είμαστε απλοί… κουμπάρσοι σε όλο αυτό! Ένα θα πω και θα κλείσω το σημερινό μου μπλογκ! Αλλαγή νοοτροπίας εδώ και τώρα!

Καλη συνέχεια σε όλους και καλή δύναμη! Μαρία Οικονομίδου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ