ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Πρώτα από όλα να λήξει το θέμα Δώνη!

Ο Τασος Νικολογιάννης γράφει για την ανάγκη να τελειώσει άμεσα το θέμα του προπονητή για τη νέα σεζόν, ώστε να αρχίσει ο προγραμματισμός.

Πρώτα από όλα να λήξει το θέμα Δώνη!

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι έστω και χωρίς κόσμο στις εξέδρες και με την άφιξη του Ρόκα στην Ελλάδα αρχίζει και ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο. Για το πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν παίζουν ρόλο δύο πράγματα. Το μπάτζετ και ο προπονητής. Το μπάτζετ δεν μπορεί να καθοριστεί πριν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αυτό είναι κατανοητό.

Σε κάθε περίπτωση πιο χαμηλά μπορεί να πάει από το φετινό, πιο πάνω δεν μπορεί να πάει. Το δεύτερο θέμα, όμως, που είναι του προπονητή πρέπει να τελειώνει άμεσα. Λαμβάνω διάφορα μηνύματα και κάποιοι μου λέτε γιατί γράφουμε, ότι υπάρχει θέμα προπονητή, αφού το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο. Το γράφουμε διότι υπάρχει θέμα Δώνη. Από τον Φεβρουάριο, που ράγισε το γυαλί με τα όσα του μετέφερε ο Αλαφούζος και δήλωσε μετά ο Δώνης, δεν έχει γίνει κουβέντα μεταξύ τους για το θέμα.

Εχει περάσει τόσος καιρός και το θέμα είναι ακόμα στον αέρα και μέχρι σήμερα ο Δώνης δεν έχει συμμετάσχει για τα όσα θα γίνουν την επόμενη ημέρα. Ούτε με τον Ρόκα έχει κάνει συζήτηση για την επόμενη ημέρα. Ενας πρόεδρος που θα είχε αποφασίσει να συνεχίσει με τον προπονητή του, θα είχε επαφή μαζί του για θέματα της ομάδας, θα μίλαγε μαζί του και με τον τεχνικό διευθυντή για την επόμενη ημέρα. Από την στιγμή, που τόσους μήνες δεν έχει γίνει κάτι, είναι ολοφάνερο ότι ο Αλαφούζος το σκέφτεται.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σωστό είναι το θέμα προπονητή να τελειώσει άμεσα. Δεν μπορεί να σέρνεται μέχρι το τέλος Ιουλίου, που τελειώνουν τα play off. Πρέπει να γίνει ο προγραμματισμός, για τη νέα περίοδο και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να λυθεί το θέμα προπονητή. Ότι αποφασίσει ο Αλαφούζος πρέπει να το κάνει άμεσα. Φυσικά η άποψή μου είναι, ότι δεν θα έπρεπε καν να συζητάμε, για τον Δώνη, που έκανε το καλύτερο που μπορούσε με το ρόστερ που είχε στα χέρια του, βελτίωσε την ομάδα και τους παίκτες σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Επίσης, αν κάποιος έκανε ένα γκάλοπ στα αποδυτήρια στους παίκτες η κάλπη θα έβγαζε Δώνη δαγκωτό για την επόμενη χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια, βγάζει υγεία στα αποδυτήρια, οι παίκτες ξέρουν τι θέλει ο προπονητής και ο προπονητής ξέρει τι θέλουν οι παίκτες. Τι άλλο θέλεις για να μην πειράξεις τον προπονητή;

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.