ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσπάθεια Ρόκα για επέκταση δανεισμού του Ανουάρ

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Τσάβι Ρόκα θα παλέψει την περίπτωση Ανουάρ.

Προσπάθεια Ρόκα για επέκταση δανεισμού του Ανουάρ

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Τσάβι Ρόκα θα παλέψει την περίπτωση Ανουάρ.

Ο Μαροκινός χαφ αγωνίζεται δανεικός από τη Βαγιαδολίδ. Ωστόσο, η ρήτρα άνω των 4 εκατ. ευρώ που έχει μπει, δεν δίνει τη δυνατότητα στον  Παναθηναϊκό να κινηθεί για την αγορά του παίκτη. Ωστόσο, μια περίπτωση επέκτασης δανεισμού αποτελεί μια πιθανότητα, κάτι στο οποίο αναφέρονται σήμερα οι Ισπανοί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pucelafichajes.com, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θα έχει νέες επαφές με τη Βαγιαδολίδ τον Ιούλιο με σκοπό την επέκταση δανεισμού του Ανουάρ για έναν ακόμη χρόνο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 87.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δημοσίευμα γίνεται ξανά λόγος για τον Ελ Χασέν. Ο Μαυριτανός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Βαγιαδολίδ και φαίνεται να απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα αναφέρει

«Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη να προετοιμάσει την επόμενη ομάδα και λόγω μείωσης του προϋπολογισμού του, εξετάζει δανεικούς ή ελεύθερους παίκτες. Έχει τα βλέμματά του σε δύο παίκτες της Ρεάλ Βαγιαδολίδ για να ενισχύσει το κέντρο του. Τον Ανουάρ και τον Ελ Χασέν. Ο Ισπανός Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής στην ελληνική ομάδα, είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελε να έχει τουλάχιστον έναν από αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές για τη σεζόν 2020-21, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν φτάσουν και οι δύο.

Η πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό είναι να αποκτήσει ξανά δανεικό τον Ανουάρ για μια ακόμη σεζόν, αφού η απόδοσή του στην Αθήνα έχει ικανοποιήσει κι έχει πείσει τη διοίκηση. Τον Ιούλιο θα μιλήσουν ξανά με το Ρεάλ Βαγιαδολίδ σχετικά με το θέμα. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει ότι στην Ελλάδα αισθάνεται πολύ άνετα και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί, αν η Ρεάλ Βαγιαδολίδ αποφασίσει και πάλι να τον παρατήσει.

Η εναλλακτική λύση για τον Ανουάρ είναι ο Ελ Χασέν, παρά το γεγονός ότι η σκέψη του Ρόκα είναι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αποκτηθούν το καλοκαίρι. Ο Μαυριτανός είχε καλές εμφανίσεις στη Λούγκο (σ.σ. ήταν δανεικός) κι έχει δείξει και με την εθνική του στο διεθνές ποδόσφαιρο, την υπέροχη σωματική του διάπλαση και την ευκολία του να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Έχει κάνει αρκετές ομάδες να τον ζητούν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Αφρικανό τον Ιούλιο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Η σκέψη της Βαγιαδολίδ είναι να τον ανανεώσει (σ.σ. ο Μοχτάρ Σίντι Ελ Χασέν Ελ Ίντε, όπως είναι το πλήρες όνομά του μένει ελεύθερος) και να αναζητήσει έναν ακόμα δανεισμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...