ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαγκιά! Ο Παναθηναϊκός δεν ψήφισε να πάρει το πρωτάθλημα!

Σπάνια και... Παναθηναϊκή κίνηση από την πράσινη ΚΑΕ η οποία ήταν η μόνη ομάδα που ψήφισε λευκό στο να χρηστεί πρωταθλήτρια.

Σπάνια και… Παναθηναϊκή κίνηση από την πράσινη ΚΑΕ η οποία ήταν η μόνη ομάδα που ψήφισε λευκό στο να χρηστεί πρωταθλήτρια.

Οι πράσινοι απέδειξαν εμπράκτως ότι δεν ήθελαν να πάρουν το πρωτάθλημα, δίχως να παιχτούν τα υπόλοιπα ματς. Έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι, μέσω του Μάνου Παπαδόπουλου ψήφισαν “λευκό” στη διαδικασία. Οι υπόλοιπες ομάδες έδωσαν το πρωτάθλημα στον Παναθηναϊκό με ψήφους 13-1.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας: “Είναι συγκινητικό που όλες οι ομάδες θέλετε αποφασίζετε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, αλλά εμείς δε θα ψηφίσουμε υπέρ του. Είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας”.

Ετσι, λοιπόν, το τριφύλλι γράφει ιστορία με μια σπάνια κίνηση. Τη στιγμή που όλοι αποφάσισαν να χρηστεί πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, που ήταν πρώτος στη βαθμολογία, η ίδια ομάδα διαφώνησε με αυτό, όντας πιστή στις απόψεις της περί τίτλου στους αγωνιστικούς χώρους.

Exit mobile version