ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Μανώλης έβαλε… υπογραφή τίτλου στον Πύργο! (vid)

Πέρασαν 16 χρόνια από το «χρυσό» γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε στον Πύργο, το οποίο έδωσε τον τίτλο του πρωταθλητή στο τριφύλλι.

Όταν ο Μανώλης έβαλε... υπογραφή τίτλου στον Πύργο! (vid)

Το «πράσινο» νταμπλ του 2004 αποτέλεσε ομαδική υπόθεση. Όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την επίτευξη του 2/2 στα εγχώρια τρόπαια, ωστόσο η συμβολή του Εμάνουελ Ολισαντέμπε ήταν κάτι παραπάνω από καθοριστική ώστε να «σφραγιστεί» η επιστροφή στην κορυφή.

Ο «Μανωλάκης» πέτυχε το χρυσό γκολ στην Τούμπα και λίγες ημέρες αργότερα υπέγραψε το αγχωτικό διπλό στην έδρα του Πανηλειακού, μια ημέρα σαν σήμερα στις 22 Μαΐου του 2004. Σε εκείνο το ματς, η ομάδα του Σουμ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει από νωρίς το ματς και την υπόθεση τίτλος, όμως το πολυπόθητο γκολ δεν ερχόταν.

Ο Ισραηλινός αποφάσισε να ρίξει στη μάχη του Ολισαντέμπε και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, στο 76ο λεπτό, κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή, απέφυγε με άνοιγμα στα δεξιά τους αντιπάλους του και με άπιαστο τελείωμα λύτρωσε τον Παναθηναϊκό (1-0).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.970 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...