ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σφήνα της Μάντσεστερ Σίτι για Βαγιαννίδη»

Η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, μπαίνει γέρα στο κόλπο της απόκτησης του Γιώργου Βαγιαννίδη.

«Σφήνα της Μάντσεστερ Σίτι για Βαγιαννίδη»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης προ λίγων ημερών μετέφερε στους πράσινους την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Έτσι μετά το τέλος των πλέι -οφ ο νεαρός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο φαβορί για την  απόκτηση του νεαρού είναι η Ίντερ. Δημοσίευμα από το εξωτερικό, κάνει λόγο για γερό μπάσιμο της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Βαγιαννίδη.

Μπορεί η Ίντερ να εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτηση του νεαρού αλλά η Σίτι και άλλες δύο ομάδες μπαίνουν γερά στο κόλπο της απόκτησης του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ξένο δημοσίευμα τονίζει ότι όποιος αποκτήσει τον Βαγιαννίδη θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 400.000 ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.