ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μπεκ θυμήθηκε το Ανόβερο (Pic)

Με ανάρτηση που έκανε στα social media o Δανός εξτρέμ, θυμήθηκε την άνοδο με την ομάδα του Ανόβερο στην Μπουντεσλίγκα το 2017.

Ο Μπεκ θυμήθηκε το Ανόβερο (Pic)

Ο Ούφε Μπεκ πριν έρθει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019, αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη φανέλα της ομάδας του Ανόβερο.

Ο Δανός εξτρέμ έζησε ευχάριστες στιγμές στη Γερμανία και μέσα από τα social media, θυμήθηκε την άνοδο του Ανόβερο σαν σήμερα το 2017 από την Τσβάιτελιγκα στην Μπουντεσλίγκα.

View this post on Instagram

Heute vor drei Jahren. Was für eine Stimmung! Viel Glück für die Zukunft @hannover96 – hoffentlich schafft ihr das bald wieder 🙌

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Uffe Manich Bech (@uffebech) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.