ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για τον Πανταλέοντα (Pics)

Την παρουσία του Σωτήρη Πανταλέων στον Παναθηναϊκό, αποθέωσε ο Ερασιτέχνης στα social media.

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη για τον Πανταλέοντα (Pics)

Είναι ένας αθλητής «σημαία» για όλο τον σύλλογο του Παναθηναϊκού, καθώς πρόκειται για τον μακροβιότερο εν ενεργεία παίκτη των ομαδικών αθλημάτων.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Πανταλέων που αποθέωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με μήνυμά του στα social media. Συγκεκριμένα ο Ερασιτέχνης χαρακτήρισε τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας βόλεϊ των «πρασίνων», ως green legend».

«Σωτήρης Πανταλέων ☘🏐​ 1992-2012, 2014-ως σήμερα​ Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης του Συλλόγου, φορώντας την πράσινη φανέλα για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 12 ετών. ​ Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς και έναν από τους καλύτερους κεντρικούς στην ιστορία της ελληνικής πετοσφαίρισης.​ Με το τριφύλλι στο στήθος, ο Πανταλέων έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (1996, 2004, 2006), τρία κύπελλα Ελλάδος (2007, 2008, 2010), ένα Σούπερ Καπ (2006) και ένα Λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς» (2020), ενώ έχει αναδειχθεί πολλές φορές MVP στο πρωτάθλημα της Volley League».​

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Σωτήρης Πανταλέων ☘🏐​ ​ 1992-2012, 2014-ως σήμερα​ ​ Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία παίκτης του Συλλόγου, φορώντας την πράσινη φανέλα για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 12 ετών. ​ ​ Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς και έναν από τους καλύτερους κεντρικούς στην ιστορία της ελληνικής πετοσφαίρισης.​ ​ Με το τριφύλλι στο στήθος, ο Πανταλέων έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος (1996, 2004, 2006), τρία κύπελλα Ελλάδος (2007, 2008, 2010), ένα Σούπερ Καπ (2006) και ένα Λιγκ καπ «Νίκος Σαμαράς» (2020), ενώ έχει αναδειχθεί πολλές φορές MVP στο πρωτάθλημα της Volley League.​ ​ #GreenLegends #panathinaikos #bepao #panathinaikos1908 #volleyball #history

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.