ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Τουρκία διεκδικεί 16 στρέμματα στον Έβρο, διάβημα της Αθήνας

Η Τουρκία διεκδικεί 16 στρέμματα στον Έβρο, διάβημα της Αθήνας.

Η Τουρκία διεκδικεί 16 στρέμματα στον Έβρο, διάβημα της Αθήνας

Στην καταγραφή και επισημοποίηση μιας αντιαπαράθεσης για εδαφικές διαφορές στον Έβρο προχώρησε η Αθήνα, καταθέτοντας διάβημα διαμαρτυρίας στην Άγκυρα για το ζήτημα που έχει προκύψει σε σημείο του νοτίου Εβρου με αφορμή την αλλαγή της κοίτης του ποταμού.

 Την ανάληψη δράσης για τη διευθέτηση του ζητήματος σε διμερές επίπεδο είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, υποβαθμίζοντας μάλιστα τη σοβαρότητα του θέματος, το οποίο η Αθήνα απεξαρτά από τις υπόλοιπες διεκδικήσεις που εγείρει αυτή την περίοδο και διαχρονικά η Τουρκία.

Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές που επικαλείται η “Καθημερινή” πρόκειται για θέμα το οποίο ανέκυψε τις προηγούμενες εβδομάδες στον Εβρο, αυτή τη φορά με αφορμή την παρουσίαση ενός τμήματος ελληνικού εδάφους ως τουρκικού.

Ειδικότερα, στον Νότιο Εβρο, στη θέση Μελισσοκομείο, η οποία βρίσκεται σε ένα σημείο το οποίο πλημμυρίζει κάθε χρόνο μετά το φθινόπωρο και με βάση τους χάρτες του 1923 ανήκει στην Ελλάδα, βρίσκονται τις τελευταίες εβδομάδες στοιχεία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής και των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας της γείτονος.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.