ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον… αέρα ο Δώνης στον Παναθηναϊκό!

Στον... αέρα βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης, με τον Γιάννη Αλαφούζο να κάνει σοβαρές σκέψεις να διακόψει τη συνεργασία του με τον Έλληνα τεχνικό.

Στον... αέρα ο Δώνης στον Παναθηναϊκό!

Το… σίριαλ της παραμονής ή όχι του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό καλά… κρατεί. Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να γύρισε από την Ισπανία, αλλά το θέμα του προπονητή είναι κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτο. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή για τον σχεδιασμό της ομάδας και δεν έχει καμία επικοινωνία με τον προπονητή, δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Και σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δώνης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα αν φαίνεται ότι… λήγει φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το να φύγει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Πέρα από τις ρήτρες που υπάρχουν, το βασικά ζητήματα είναι άλλα.

Πρώτον και βασικότερον ο Δώνης είναι αρεστός τόσο στους παίκτες όσο και στον κόσμο της ομάδας. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του λοιπόν ενδεχομένως να έφερνε αναταράξεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά. Ο Γιάννη Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά το να διώξει τον Γιώργο Δώνη, σε αντίθεση με τον Έλληνα τεχνικό που θέλει να μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει το τι θα γίνει θα μαθευτεί σύντομα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.