Το… σίριαλ της παραμονής ή όχι του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό καλά… κρατεί. Ο Τσάβι Ρόκα μπορεί να γύρισε από την Ισπανία, αλλά το θέμα του προπονητή είναι κάτι παραπάνω από ορθάνοιχτο. Όπως αναφέρει η «Πράσινη», το γεγονός ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή για τον σχεδιασμό της ομάδας και δεν έχει καμία επικοινωνία με τον προπονητή, δείχνει ότι όλα είναι ανοιχτά.

Και σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Δώνης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα αν φαίνεται ότι… λήγει φέτος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το να φύγει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Πέρα από τις ρήτρες που υπάρχουν, το βασικά ζητήματα είναι άλλα.

Πρώτον και βασικότερον ο Δώνης είναι αρεστός τόσο στους παίκτες όσο και στον κόσμο της ομάδας. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του λοιπόν ενδεχομένως να έφερνε αναταράξεις.

Τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά. Ο Γιάννη Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά το να διώξει τον Γιώργο Δώνη, σε αντίθεση με τον Έλληνα τεχνικό που θέλει να μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Όπως και να έχει το τι θα γίνει θα μαθευτεί σύντομα.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου