ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απέρριψε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ για την Ίντερ ο Βαγιαννίδης!»

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport ο Γιώργος Βαγιαννίδης απέρριψε την Μπαρτσελόνα και την Ντόρτμουντ για την Ίντερ!

«Απέρριψε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ για την Ίντερ ο Βαγιαννίδης!»

Δημοσίευμα της ιταλικής Gazzeta dello Sport αναφέρει ότι ο Γιώργος Βαγιαννίδης είχε προτάσεις τόσο από την Μπαρτσελόνα όσο και από την Ντόρτμουντ, αλλά τις απέρριψε για χάρη της Ίντερ.

Μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες ο Βαγιαννίδης μετέφερε στην πλευρά του Παναθηναϊκού ότι θέλει να συνεχίσει τη καριέρα του στο εξωτερικό. Σήμερα, το δημοσίευμα αυτό αποκαλύπτει τη συμφωνία Ίντερ – Βαγιαννίδη ενώ αναφέρει και τους λόγους που ο νεαρός επέλεξε το ιταλικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, τονίζει ότι η Ίντερ ανέφερε στον Βαγιαννίδη πως θα δοκιμαστεί το καλοκαίρι στην πρώτη ομάδα και μετά από αυτό ο Αντόνιο Κόντε θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή θα τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει λεπτά.

Τέλος, η Gazzeta αναφέρει και διάφορες λεπτομέρειες για τη συμφωνία, όπως το γεγονός ότι αν ο νεαρός θα περάσει τα ιατρικά το καλοκαίρι και πως αν έχει κάποιο πρόβλημα η συμφωνία θα είναι άκυρη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.