«Το www.pao.gr είναι ολοκαίνουργιο κοντά σας, φιλοδοξώντας να προσφέρει με καλαισθησία ένα περιβάλλον βαμμένο πράσινο και λευκό, Μέσα από μια ολόφρεσκη ματιά το site του Παναθηναϊκού είναι γεμάτο με ειδήσεις, videos, φωτογραφίες, αγώνες από το παρόν και το παρελθόν, πλήρη παρουσίαση της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, πληροφορίες για την αγορά εισιτηρίων αγώνων και αυθεντικών προϊόντων του Παναθηναϊκού και βέβαια με την απαραίτητη σύνδεση με τις χρυσές σελίδες της ιστορίας του συλλόγου.

Ουσιαστικά εξελίσσεται και δημιουργεί μια ευρεία βάση δεδομένων, απαραίτητη για τις επόμενες γενιές φιλάθλων του συλλόγου.

Το νέο site της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

  • ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και προσεγγίζει την οπτική μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων
  • εξελίσσεται ανάλογα με την εποχή κινούμενο γύρω από το οικοσύστημα των social media, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται το επίκεντρο της προσοχής του δυναμικού κοινού
  • ρίχνει μεγαλύτερο βάρος στην αισθητική, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις
  • βάζει στην πρώτη γραμμή την εικόνα με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των videos και των φωτογραφιών
  • παρέχει άμεση σύνδεση με την ομάδα μέσω του λογαριασμού Instagram του συλλόγου
  • γίνεται πολύ πιο γρήγορο και πιο εύχρηστο για κάθε συσκευή είτε πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, είτε για laptop, είτε για desktop, είτε για tablet.

Καιρός να κοιτάξουμε πιο μακριά, πιο ψηλά, να θέσουμε νέους στόχους, να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις της εποχής. Η αναβάθμιση των social media και το ριζικά ανανεωμένο site είναι η αρχή. Δεν σταματάμε εδώ.

Στο επόμενο διάστημα θα έρθουν να προστεθούν και άλλα… εργαλεία που θα βοηθήσουν κάθε φίλαθλο του Παναθηναϊκού να απολαμβάνει σε καθημερινή βάση τον παιδικό έρωτα όλων μας: το Τριφύλλι».