ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επέστρεψε με φόρα η Ντόρτμουντ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Επέστρεψε με φόρα η Ντόρτμουντ!

Γεμάτο Σαββατιάτικο κουπόνι σήμερα μετά από πολύ καιρό, με την αγωνιστική δράση να πολλαπλασιάζεται σε όλη την Ευρώπη. Στη Γερμανία διεξάγεται η 2η αγωνιστική στη “μετά καραντίνα” εποχή, πλήρης δράση στη Λευκορωσία, ενώ τα Νησιά Φερόε και το Τουρκμενιστάν πλαισιώνουν πλέον η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Νότιος Κορέα, η Εσθονία και η Αρμενία. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Vistabet. Ας περάσουμε λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά.

Ανοιχτές ομάδες, ανοιχτό ματς

Ξεκινάμε χρονικά, από τη Β’ Γερμανίας και το BWT-Stadion, όπου στις 14:00, η Σαντχάουζεν υποδέχεται τη Ρέγκενσμπουργκ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Η γηπεδούχος Σαντχάουζεν στην επιστροφή από τη διακοπή έμεινε από κει που είχε μείνει. Ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Άουε και συμπλήρωσε 7 παιχνίδια (0-2-5) δίχως νίκη!  Το παιχνίδι στην έδρα της Άουε στράβωσε με το καλημέρα, αφού στο 4ο λεπτό ο Ντίκμαϊερ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, υποπίπτοντας μάλιστα και σε πέναλτι, από το οποίο ήρθε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν απάντηση με αριθμητικό μειονέκτημα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 80’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το 15ο σερί παιχνίδι που βλέπει την εστία της να παραβιάζεται, τρίτο σερί combo. Η Σαντχάουζεν παραμένει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 29 πόντους, στο +1 από τη Βέχεν.

Η Ρέγκενσμπουργκ έμεινε στην ισοπαλία εντός έδρας απέναντι στη Χόλσταϊν, την περασμένη εβδομάδα. Βρέθηκε να χάνει 0-2 στο 58ο λεπτό, αλλά κατάφερε να σώσει το βαθμό με δύο τέρματα στο 75ο και 92ο λεπτό! Δίχως νίκη και αυτή στα 4 τελευταία παιχνίδια της (0-1-3), προέρχεται από 3 σερί combo. Με 33 πόντους συγκομιδή βρίσκεται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλα αμυντικά προβλήματα, αλλά σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα. Θα ακολουθήσουμε τις τάσεις τους και θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Επέστρεψε με φόρα η Ντόρτμουντ

Περνάμε στην Βundesliga και συγκεκριμένα στο Volkswagen Arena, όπου στις 16:30 η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Ντόρτμουντ για την 27η αγωνιστική.

Οι “Λύκοι” έβγαλαν σπουδαίο διπλό στην επιστροφή από την καραντίνα με 1-2 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ! Το νικητήριο τέρμα ήρθε από τον Γκίντσεκ στο 91ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό και εκατέρωθεν μεγάλες φάσεις. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γκλάσνερ αναρριχήθηκε στην 6η θέση που οδηγεί στο επόμενο Europa League και είναι το βαθμολογικό ταβάνι της, αφού απέχει 11 πόντους από την 5η Λεβερκούζεν.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε με φόρα από τη διακοπή και σκόρπισε τη Σάλκε με 4-0 στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ. Κυρίαρχη η ομάδα του Φαβρ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν μέτρα και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έκανε έναν υγιεινό περίπατο. Ο Χόλαντ παρέμεινε “καυτός” παρά τη δίμηνη αποχή, ανοίγοντας το σκορ στο 29ο λεπτό, ο Γκερέιρο σκόραρε δις στο 45ο και 63ο λεπτό, ενώ ενδιάμεσα ο Αζάρ έκανε το 3-0. Το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει, αλλά οι κίτρινοι σήκωσαν χειρόφρενο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Την επόμενη ημέρα είδαν την Μπάγερν να περνά από το Βερολίνο και η διαφορά από την κορυφή έμεινε στο -4, με το klasiker να έρχεται μεσοβδόμαδα!

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε πολύ δυνατά από τη διακοπή, φάνηκε ότι η ομάδα δούλεψε στις υπό περίεργες συνθήκες προπονήσεις και μοιάζει έτοιμη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μάχη με τους Βαυαρούς και υπερτερεί ξεκάθαρα σε ποιότητα των γηπεδούχων. Έχει καλή παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο και θα την εμπιστευτούμε στο διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.40. 

Βρίσκει γκολ στο Μόναχο η Άιντραχτ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την απογευματινή αναμέτρηση στο Μόναχο. Στις 19:30, η Μπάγερν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο άδειο Allianz Arena.

Από εκεί που είχε μείνει συνέχισε και μετά τη διακοπή η Μπάγερν περνώντας με σχετική άνεση από το Βερολίνο και την έδρα της Ουνιόν (0-2) την περασμένη Κυριακή. Ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ από τη βούλα του πέναλτι στο 40’ και ο Παβάρ “καθάρισε” τη νίκη στο 80’. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη της Μπάγερν στο πρωτάθλημα, που θέλει να διατηρήσει το +4 από την Ντόρτμουντ πριν την επίσκεψή της στο Signal Iduna Park την Τρίτη.

Η Άιντραχτ αντιθέτως επέστρεψε υπνωτισμένη από τη διακοπή, δέχθηκε το 0-1 από την Γκλάντμπαχ πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού και στο 7’ μάζεψε ξανά την μπάλα από τα δίχτυα της. Σκορποχώρι η άμυνά της σε όλο το πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα τέρματα. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Χούτερ ήταν να μειώσει στο 81’ με τον Άντρε Σίλβα που πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο. Αρχίζει πλέον και αγχώνεται η Άιντραχτ καθώς με τρεις σερί ήττες στην Bundesliga απέχει μόνο 5 βαθμούς από τα playout.

Δεν τίθεται θέμα ποια ομάδα θα επικρατήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η Μπάγερν υπερτερεί σε όλους τους τομείς και πιθανότατα αφού “κλειδώσει” τη νίκη θα ρίξει ρυθμούς καθώς ακολουθεί το ματς στο Ντόρτμουντ. Η Άιντραχτ μπάζει πίσω, αλλά στην επίθεση έχει ποιότητα και μπορεί να βρει τα δίχτυα του Νόιερ. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE