ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Εκτός με ενοχλήσεις ο Καμπετσής

Με ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Αργυρής Καμπετσής, αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Εκτός με ενοχλήσεις ο Καμπετσής

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Σαββάτου για την ομάδα του Παναθηναϊκού στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, από την προπόνηση της ομάδα αποχώρησε ο Αργύρης Καμπετσής με ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ θεραπεία έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Η προπόνηση των υπολοίπων ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκε σε πολύ υψηλό τέμπο, ήταν διάρκειας 90 λεπτών και το πρόγραμμα που ακολούθησαν περιείχε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τεσσάρων ομάδων στο μισό γήπεδο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, όλοι συμμετέχοντες στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, επισκέφθηκαν από νωρίς το «Γ. Καλαφάτης», καθώς υπεβλήθησαν για τρίτη κατά σειρά φορά σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, αλλά και σε εξέταση αίματος, με τα αποτελέσματα να γνωστοποιούνται την Κυριακή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.