ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώτα η επαφή Ρόκα – Δώνη που θα καθορίσει πολλά για την επόμενη μέρα

Εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα Γιώργου Δώνη βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Πρώτα η επαφή Ρόκα - Δώνη που θα καθορίσει πολλά για την επόμενη μέρα

Εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα Γιώργου Δώνη βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Το κυρίαρχο θέμα στον Παναθηναϊκό, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι άλλο απ’ αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με το τριφύλλι, ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει ξανά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι και αν ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει και του χρόνου. Το βέβαιο είναι ότι ο Δώνης συνεχίζει τη δουλειά στο Κορωπί με σκοπό να προετοιμάσει την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στα πλέι οφ. Σίγουρο είναι, επίσης, ότι ο ίδιος θέλει να συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε το καλοκαίρι του 2018 με πολλές δυσκολίες, αλλά  και με επιμονή και υπομονή για να κάνει αυτός και οι συνεργάτες του τον Παναθηναϊκό πιο ανταγωνιστικό με την πάροδο του χρόνου.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι επαφή του Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο για ποδοσφαιρικά θέματα δεν έχει γίνει. Οι δυο άνδρες τα έχουν πει για να ανταλλάξουν ευχές την περίοδο του Πάσχα και του Αγίου Γεωργίου και συμφώνησαν ότι το επόμενο διάστημα όταν και θα τελειώσει η κρίση με τον κορωνοϊό θα μιλήσουν για να παρθούν οι αποφάσεις.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.226 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαφή Δώνη – Ρόκα. O τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει στα χέρια του έκθεση αξιολόγησης και πλάνου από τον Έλληνα τεχνικό και το μελετάει. Ο Καταλανός θα μιλήσει με τον προπονητή για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και όσα αναμένεται να γίνουν. Θα τα βάλουν όλα στο τραπέζι και είναι πιθανό απ’ αυτή την κουβέντα να κριθούν πολλά για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Η συζήτηση των δυο θα εμπεριέχει και θα καλύψει όλα μα όλα τα θέματα που αφορούν τη τριφύλλι και είναι πιθανό μέσα απ’ αυτή την κουβέντα να γίνουμε και σοφότεροι για το αν το κλαμπ θα πορευτεί με τον Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια ή όχι. Βρισκόμαστε, λοιπόν, εν αναμονή εξελίξεων σημαντικών για το “αύριο” του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.