ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρώτα η επαφή Ρόκα – Δώνη που θα καθορίσει πολλά για την επόμενη μέρα

Εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα Γιώργου Δώνη βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα Γιώργου Δώνη βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η επόμενη μέρα. Ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
Ρετρό – φωτό: Παναθηναϊκοί στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic) 10.681 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κυρίαρχο θέμα στον Παναθηναϊκό, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι άλλο απ’ αυτό του προπονητή. Ο Γιώργος Δώνης έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με το τριφύλλι, ωστόσο, όπως έχουμε τονίσει ξανά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι και αν ο Έλληνας προπονητής θα συνεχίσει και του χρόνου. Το βέβαιο είναι ότι ο Δώνης συνεχίζει τη δουλειά στο Κορωπί με σκοπό να προετοιμάσει την ομάδα για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στα πλέι οφ. Σίγουρο είναι, επίσης, ότι ο ίδιος θέλει να συνεχίσει τη δουλειά που άρχισε το καλοκαίρι του 2018 με πολλές δυσκολίες, αλλά  και με επιμονή και υπομονή για να κάνει αυτός και οι συνεργάτες του τον Παναθηναϊκό πιο ανταγωνιστικό με την πάροδο του χρόνου.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr αναφέρουν ότι επαφή του Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο για ποδοσφαιρικά θέματα δεν έχει γίνει. Οι δυο άνδρες τα έχουν πει για να ανταλλάξουν ευχές την περίοδο του Πάσχα και του Αγίου Γεωργίου και συμφώνησαν ότι το επόμενο διάστημα όταν και θα τελειώσει η κρίση με τον κορωνοϊό θα μιλήσουν για να παρθούν οι αποφάσεις.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαφή Δώνη – Ρόκα. O τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει στα χέρια του έκθεση αξιολόγησης και πλάνου από τον Έλληνα τεχνικό και το μελετάει. Ο Καταλανός θα μιλήσει με τον προπονητή για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και όσα αναμένεται να γίνουν. Θα τα βάλουν όλα στο τραπέζι και είναι πιθανό απ’ αυτή την κουβέντα να κριθούν πολλά για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό.

Η συζήτηση των δυο θα εμπεριέχει και θα καλύψει όλα μα όλα τα θέματα που αφορούν τη τριφύλλι και είναι πιθανό μέσα απ’ αυτή την κουβέντα να γίνουμε και σοφότεροι για το αν το κλαμπ θα πορευτεί με τον Γιώργο Δώνη και στη συνέχεια ή όχι. Βρισκόμαστε, λοιπόν, εν αναμονή εξελίξεων σημαντικών για το “αύριο” του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.

«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids)
«Βροχή» τα γκολ με αρτίστα Μπερνάρ και «φωτοβολίδα» Χουάνκαρ! (Vids) 10.102 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close