Την απόφασή του να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γνωστοποίησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο 35χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στον Παναθηναϊκό για μια πενταετία (2005-2010), με μια λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, έκανε γνωστό πως αφήνει την πλευρά του ποδοσφαιριστή «κρεμώντας» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο δεν φεύγει εντελώς από το χώρο του ποδοσφαίρου και θα το υπηρετεί από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου