ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Τζιόλης (Pic)

Την απόφαση να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 35 ετών, γνωστοποίησε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Τζιόλης (Pic)

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γνωστοποίησε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Αλέξανδρος Τζιόλης.

Ο 35χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στον Παναθηναϊκό για μια πενταετία (2005-2010), με μια λιτή ανακοίνωση στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, έκανε γνωστό πως αφήνει την πλευρά του ποδοσφαιριστή «κρεμώντας» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ωστόσο δεν φεύγει εντελώς από το χώρο του ποδοσφαίρου και θα το υπηρετεί από άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε. Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στη ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.