ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Με βοήθησε ο δανεισμός – Χαρούμενος αν επιστρέψω στον ΠΑΟ»

Για την πιθανότητα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά τη λήξη του δανεισμού του, μίλησε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Καλαϊτζάκης: «Με βοήθησε ο δανεισμός - Χαρούμενος αν επιστρέψω στον ΠΑΟ»

Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ, μίλησε σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας, για την πιθανότητα που υπάρχει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που αγωνίζεται στη Νεβέζις με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, μίλησε στην ιστοσελίδα «15min.lt» και ξεκαθάρισε σε ποιους τομείς βελτιώθηκε ενώ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που υπάρχουν για να επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός:

«Είμαι χαρούμενος που με θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός. Προσπαθώ συνέχεια να φτάσω στο υψηλό επίπεδο. Χρειάζομαι χρόνο συμμετοχής που θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό για κάθε παίκτη της ηλικίας μου.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το καλοκαίρι θα δουλέψω πολύ και ελπίζω να παρουσιαστώ έτοιμος. Χρειάζομαι βελτίωση στα πάντα. Στο σώμα, στις μπασκετικές ικανότητες, στο σουτ… Η Νεβέζις με βοήθησε πολύ. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Ο προπονητής με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήταν ό,τι καλύτερο για μένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.