ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ελεύθερος ο Τζέιμς – Φαβορί ο Παναθηναϊκός» (Pic)

Δημοσίευμα φωτιά, αναφέρει πως ο Μάικ Τζέιμς θα λύσει τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τοποθετεί τον Παναθηναϊκό στα φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Ελεύθερος ο Τζέιμς - Φαβορί ο Παναθηναϊκός» (Pic)

Ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας, θα είναι ο Μάικ Τζέιμς το καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα, θα λύσει τη συνεργασία του και θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ντιέγκο Ντελ Όλμο ήδη υπάρχουν ομάδες που θα εξετάσουν την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ.

Ανάμεσα σε αυτές, τοποθετείται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα θεωρείται μαζί με την Μπαρτσελόνα, φαβορί για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του 29χρονου αθλητή.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...