ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

«Ο Παναθηναϊκός ψηφίζει όχι στην επανέναρξη της Εuroleague» (Pic)

Τη Δευτέρα (25/5) θα κριθεί το μέλλον στην φετινή σεζόν της Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επανέναρξης.

«Ο Παναθηναϊκός ψηφίζει όχι στην επανέναρξη της Εuroleague» (Pic)

Το μέλλον στη φετινή σεζόν της διοργάνωσης θα κριθεί τη Δευτέρα (25/5) στην έκτακτη Γ.Σ των μετόχων, ωστόσο όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Sportando», η ψηφοφορία για την επανέναρξη της Ευρωλίγκα θα είναι μια σκληρή μάχη ανάμεσα στις ομάδες.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως έχουν σχηματιστεί δύο μέτωπα με τις Εφές, Μακάμπι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να είναι θετικές στο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν. Το άλλο μέτωπο που είναι υπέρ του «όχι» στη συνέχιση των αγώνων, απαρτίζουν ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Αρμάνι, η Φενέρ και ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή θα λάβει υπόψιν και την απόφαση των αθλητών, καθώς έχουν αποφασίσει για υγειονομικούς και όχι μόνο λόγους να μην συνεχιστεί η σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...