ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ομόφωνα αρνητικοί οι παίκτες για την επανέναρξη της Euroleague» (Pic)

Αρνητικοί είναι οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, για επανέναρξη της σεζόν.

«Ομόφωνα αρνητικοί οι παίκτες για την επανέναρξη της Euroleague» (Pic)

Κάθετα αντίθετη με τις προθέσεις της διοργανώτριας αρχής για επανέναρξη της σεζόν στην Ευρωλίγκα, είναι οι παίκτες των ομάδων.

Οι παίκτες αφού επεσήμαναν στους ανθρώπους της Ευρωλίγκα τους λόγους της αντίθεσής τους, ανέφεραν πως επιπλέον κίνδυνοι ελλοχεύουν λόγω της απραξίας τους από τα παρκέ και τις προπονήσεις.

Η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα μπάσκετ «Sportando», με σημερινό της δημοσίευμα ανέφερε πως η απόφαση αυτή είναι ομόφωνη και ότι δεν έχει βρεθεί παίκτης που να μην συμφωνεί με την οριστική διακοπή της σεζόν που διανύουμε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.632 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφέρει πως στην σύσκεψη της Παρασκευής (23/5), συμμετείχαν οι 18 αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν και ένας ακόμα αθλητής από κάθε ομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ευρωλίγκα έμεινε έκπληκτη με αυτήν την απόφαση, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τη Δευτέρα (25/5), όπου ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει καλέσει έκτακτη Γ.Σ των μετόχων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.