ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά είπε ο Μπεργκ για το μέλλον του!

Ο Μάρκους Μπεργκ σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο μέλλον του.

Αυτά είπε ο Μπεργκ για το μέλλον του!

Αναλυτικά όσα είπε στο  sport-express.ru:

Για το αν θα υπογράψει για έναν έξτρα μήνα, μιας και το ρωσικό πρωτάθλημα ξεκινάει Ιούλιο ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο: “Δεν έχω υπογράψει ακόμη, αλλά θα δούμε. Υπάρχει ακόμα χρόνος.”

Για τις διαπραγματεύσεις ενός συμβολαίου μακράς διάρκειας: “Όλα εξαρτώνται από το Κρασνοντάρ. Είμαι επαγγελματίας. Όσο υπάρχει συμβόλαιο, θα συμμορφώνομαι με όλους τους όρους του.

Για το αν θέλει να μείνει: Μου αρέσει εδώ. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αλλά, επαναλαμβάνω – όλα εξαρτώνται από την διοίκηση. Αν μη τι άλλο, έχω επιλογές, δεν αγχώνομαι. Νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες εβδομάδες.”

Για το ότι τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως η Κρασνοντάρ θέλει να αποχωριστεί τον Μπεργκ και ακόμη 4 ποδοσφαιριστές: “Ούτε που το άκουσα. Υπάρχουν πάντα πολλές φήμες, ειδικά τέτοια περίοδο. Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη συνέχεια, όλοι προτείνουν κάτι.”

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.