ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άδεια λειτουργίας της Λεωφόρου… πιέζει για τη Διπλή Ανάπλαση

Πως επηρεάζει τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση η Λεωφόρος και η άδεια λειτουργίας της.

Πως επηρεάζει τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση η Λεωφόρος και η άδεια λειτουργίας της.

Οπως είχε καταγραφεί στο ρεπορτάζ, προ κορωνοϊού υπήρχε κοινή επιθυμία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη για επιστροφή στη Λεωφόρο μέχρι να τρέξουν οι διαδικασίες για τον Βοτανικό. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν με τον κορωνοϊό και τα οικονομικά σημάδια που αφήνει η πανδημία, διαφοροποίησαν τα δεδομένα, αφού οι 800.000 ευρώ που απαιτούνται για την επιστροφή στο “Απόστολος Νικολαϊδης” είναι χρήματα τα οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αναγκαία για αλλού.

Επίσης, όπως αναφέρει η Live Sport, η άδεια λειτουργίας του «Απόστολος Νικολαΐδης» λήγει τον Ιούνιο του 2021 και θα απαιτείτο νέα νομοθετική παρέμβαση για να υπάρξει παράταση.

Οι συγκεκριμένοι περιορισμοί για το γήπεδο της Λεωφόρου, σε συνδυασμό με τα προβλήματα της χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ καθιστούν ακόμη πιο αναγκαία την προώθηση μιας λύσης για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και του Βοτανικού. Πρόκειται για μια υπόθεση που ταλαιπωρεί χρόνια τον Σύλλογο και που τώρα έχει “παγώσει” λόγω των εξελίξεων με την πανδημία. Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλειφθεί. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν υπάρχει «φως» για να δρομολογηθούν ξανά εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.

Exit mobile version