ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέργκ ήταν πάντα στο μυαλό όλων. Και συνεχίζει να είναι…

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ "παίζει" ξανά στον ελληνικό Τύπο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπέργκ ήταν πάντα στο μυαλό όλων. Και συνεχίζει να είναι...

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ “παίζει” ξανά στον ελληνικό Τύπο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός άσος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ ολοκληρώνεται και μια προοπτική επιστροφής στο τριφύλλι είναι πάντα στο τραπέζι. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Νίκος Νταμπίζας, το τριφύλλι ακόμη και την περίοδο των πολλών δυσκολιών έφτασε κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή με μια διαφορετικού τύπου χρηματοδότηση, αλλά την τελευταία στιγμή η υπόθεση δεν προχώρησε.

Ο Μπεργκ έχει πάντα στο μυαλό του μια πιθανή επιστροφή στην ομάδα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένας από τους λόγους που ζητούσε πολλά από τον Ολυμπιακό και τον απέρριψε, ήταν το πράσινο παρελθόν του. Υπάρχει θέμα ή όχι; Μπορούμε να δούμε τον παίκτη ξανά με το τριφύλλι;

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ολα είναι στο τραπέζι. Αν ο Μακέντα πουληθεί, τότε η ομάδα θα προχωρήσει για την απόκτηση φορ. Αν ο Μπεργκ ρίξει τις απαιτήσεις του και θελήσει να φορέσει και πάλι τα πράσινα, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Το βέβαιο είναι ότι ο Σουηδός ήταν πάντα στο μυαλό των διοικούντων και παραμένει ακόμα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.