ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα θέμα Βούρου για Παναθηναϊκό

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Κανένα θέμα Βούρου για Παναθηναϊκό

Ο Πραξιτέλης Βούρος θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα για τον Παναθηναϊκό.

Δε θα μπορούσε, άλλωστε, να υπάρξει από τη στιγμή που μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνίζεται και στη θέση του δεξιού μπακ, αλλά κατ’ ανάγκη. Το τριφύλλι με την έλευση του Βέλεθ, έχει πλέον 6 στόπερ. Αυτό σημαίνει ότι… χώρος δεν υπάρχει.

Ο Βούρος, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ. Πάντως, περίπτωση να γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει, παρά τα όσα λέγονται ή γράφονται.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...