ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επιδείνωση καιρού από το μεσημέρι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα εκδηλωθούν κατά τόπους αναμένεται να είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του καιρού που από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) θα παρουσιάσει επιδείνωση.

Επιδείνωση καιρού από το μεσημέρι - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημεριανές ώρες σήμερα Δευτέρα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κατά τόπους, ενώ τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα από αύριο.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα και, όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή, θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα, οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.

«Άστατη αναμένεται η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας, με βροχές και καταιγίδες κατά το μεσημέρι και το απόγευμα και σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες», τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετεωρολόγος του Open Tv, το πρωί της Δευτέρας.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.