ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Συμφωνούν με Μπερτομέου – Ρώτησε για τα οικονομικά ο Παναθηναϊκός

Η πρόταση Μπερτομέου για ακύρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα βρίσκει σύμφωνες τις περισσότερες ομάδες.

Συμφωνούν με Μπερτομέου - Ρώτησε για τα οικονομικά ο Παναθηναϊκός

Η πρόταση Μπερτομέου για ακύρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα βρίσκει σύμφωνες τις περισσότερες ομάδες.

Νωρίτερα, ο Τζόρντι Μπερτομέου πήρε πρώτος τον λόγο στην ΓΣ των μετόχων της Euroleague και πρότεινε οριστική διακοπή της σεζόν! Απ’ ότι φαίνεται αυτή θα είναι και η απόφαση που θα παρθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τώρα, οι ομάδες συμφωνούν με την πρόταση Μπερτομέου, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει τεθεί το οικονομικό ζήτημα και έχει γίνει ερώτηση για το τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής στο συγκεκριμένο κομμάτι στην περίπτωση διακοπής.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 30.664 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το Δ.Σ. των μετόχων της Ευρωλίγκας είναι σε εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...