ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Μετά το «Last Dance», η απάτη του αιώνα: Ο υπεραθλητής που όλοι θαύμασαν ήταν επιστήμονας της ντόπας

Η επιτυχία του Last Dance για τον Μάικλ Τζόρνταν άνοιξε την όρεξη και το ESPN επιστρέφει με μία σειρά ντοκιμαντέρ για τον υπεράνθρωπο που αποδείχτηκε ότι νίκησε «καθαρά» μόνο τον καρκίνο...

Μετά το «Last Dance», η απάτη του αιώνα: Ο υπεραθλητής που όλοι θαύμασαν ήταν επιστήμονας της ντόπας

Δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος στο είδος του όλων των εποχών, αλλά τόσο καλύτερος από τους υπόλοιπους που η επιτυχία ελάχιστων αθλητών από οποιονδήποτε χώρο μπορούσε να συγκριθεί με τη δική του.

Μια εμβληματική προσωπικότητα που με τη νικηφόρα μάχη του κατά του καρκίνου και τη δημιουργία φιλανθρωπικού ιδρύματος για την καταπολέμηση της νόσου, εξελίχθηκε σε ίνδαλμα για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, ενώ η θριαμβευτική επιστροφή του στην άσφαλτο μετά τις χημειοθεραπείες τον ανέδειξαν στο υπόδειγμα θέλησης και μαχητικότητας που μόνο ένας θρύλος, πέραν των στενών αθλητικών ορίων, μπορούσε να αντιπροσωπεύει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.