ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ήρθε η ώρα να σπάσουν αυγά

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το σημείο μηδέν της Ευρωλίγκας, για τον κόμπο στο χτένι αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, τον ρόλο της ΦΙΜΠΑ που έχει αλλάξει ρότα και τα συγκλονιστικά λόγια της Ρεάλ.

Ήρθε η ώρα να σπάσουν αυγά

Αν είσαι απλός παρατηρητής τότε θα έχεις πολλά ερωτήματα αναφορικά με τη διαχείριση της Ευρωλίγκας στην πρώτη μεγάλη κρίση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Αυτό δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό για τον οποίο θα εκθέσουμε παρακάτω τις σκέψεις μας αλλά για την γενικότερη ασάφεια και τους χειρισμούς του Τζόρντι Μπερτομέου και των συνεργατών του. Φτάσαμε, λοιπόν, στο σημείο «μηδέν» με την Ευρωλίγκα να ανακοινώνει ορθώς το φινάλε της τρέχουσας περιόδου αλλά χωρίς να μπορεί να δώσει ούτε μία απάντηση. Είναι δυνατόν ένας οργανισμός που αποτελείται από τα ισχυρότερα χαρτιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ να μην έχει ΜΙΑ απάντηση; Μετά από δυόμιση μήνες απραξίας;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.