ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπράουν: Ο γρίφος του μετρ του περιφερειακού σουτ και του pick ‘n roll

Φάκελος Λορένζο Μπράουν.

Μπράουν: Ο γρίφος του μετρ του περιφερειακού σουτ και του pick ‘n roll

Φάκελος Λορένζο Μπράουν.

Όταν τον περασμένο Αύγουστο ο Ερυθρός Αστέρας απέσπασε την υπογραφή του Λορένζο Μπράουν προκάλεσε αίσθηση στην μπασκετική Ευρώπη και στην Ελλάδα η είδηση θεωρήθηκε επιτυχία και του τότε κόουτς της ομάδας Μίλαν Τόμιτς.

Μεγάλη κίνηση με πρωταθλητή του ΝΒΑ και της G-League ανέφερε ένα από τα δημοσιεύματα, καθώς ο Μπράουν έκανε το ταξίδι για την Ευρώπη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Τορόντο Ράπτορς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.