ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ο Βόβορας, ο σχεδιασμός και η επόμενη ημέρα

Στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της σεζόν 2020-2021 προχωρούν οι άνθρωποι της ομάδας, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει κυρίαρχο ρόλο και να ασχολείται με την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι».

Στον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού της σεζόν 2020-2021 προχωρούν οι άνθρωποι της ομάδας, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει κυρίαρχο ρόλο και να ασχολείται με την επόμενη ημέρα στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας προπονητής είναι αυτός που πήρε το χρίσμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την επόμενη σεζόν και η πρόσληψή του πιθανότατα θα ανακοινωθεί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου που αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποι που τρέχουν όλο αυτό το διάστημα τα της ομάδας, έχουν προχωρήσει και στο σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα έχουν ξεκαθαρίσει και το θέμα του μπάτζετ, το οποίο σας έχουμε ενημερώσει πως θα κυμανθεί στα επίπεδα των 6 εκατ. ευρώ και το γενικό κουμάντο θα μεταφερθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο. Μεγάλο ερωτηματικό σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας, αποτελεί ο Νικ Καλάθης.

Για τον ομογενή γκαρντ σας έχουμε ενημερώσει πως έχουν οι συνθήκες σχετικά με το συμβόλαιό του, αλλά και τις προτάσεις που έχει από την Μπαρτσελόνα. Το ενδιαφέρον των μπλαουγκράνα είναι υπαρκτό με την πρόταση που του έχει κατατεθεί να είναι άκρως δελεαστική στο οικονομικό κομμάτι.

Πέρα από τον Καλάθη, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προσεγγίσει όλους τους παίκτες Έλληνες και ξένους και εδώ το τοπίο φαίνεται πως είναι αρκετά πιο ξεκάθαρο.

Για τους μεν Έλληνες σας έχουμε αναφέρει πως η επόμενη χρονιά θα βρει στο ΟΑΚΑ τους Ιωάννη Παπαπέτρου, Νίκο Παππά, Γιώργο Παπαγιάννη και Ντίνο Μήτογλου, με τις πρώτες συζητήσεις για μειώσεις και ανανεώσεις να έχουν θετικό πρόσημο και το επόμενο διάστημα να υπάρχουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Παράλληλα στην ομάδα όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και ο νεαρός Κώστας Παπαδάκης, ενώ επιστρέφει από το δανεισμό του στη Νεβέζις ο επίσης νεαρός, Γιώργος Καλαϊτζάκης.

Ερωτηματικό στην παραμονή ή όχι παραμένουν οι υποθέσεις των Ίαν Βουγιούκα και Γιάννη Αθηναίου, με τα δεδομένα ως τώρα να δείχνουν ότι τη νέα σεζόν δεν θα είναι κάτοικοι ΟΑΚΑ.

Στο θέμα των ξένων παικτών, οι «πράσινοι» δε θα συνεχίσουν τη συνεργασίας τους με τους Τζίμερ Φριντέτ, Γουέσλι Τζόνσον, ενώ ο Ταιρϊς Ράις αποχωρεί από την ενεργό δράση, όπως έχει ανακοινώσει και παρά τις προτροπές για αλλαγή απόφασης, ο βραχύσωμος γκαρντ δείχνει αποφασισμένος να σταματήσει. Εκτός ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθεί και ο Άντι Ράουτινς που πέρασε, απογοήτευσε και δεν ακούμπησε στον Παναθηναϊκό, ενώ πρόταση με μειωμένες αποδοχές έχει δεχθεί ο Ντεσόν Τόμας, όπως σας ενημερώσαμε, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει κάτι που κάνει τους ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού να θεωρούν πως δεν θα την αποδεχθεί και θα αποχωρήσει και αυτός με τη σειρά του, με πιθανό προορισμό τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ. Θυμίζουμε πως ο Πασκουάλ έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Αμερικανό φόργουορντ με τον οποίο υπήρξε συνεργασία στην Μπαρτσελόνα, αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Με το ρόστερ και τις συζητήσεις να έχουν ξεκαθαρίσει, ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει κάποιες υποθέσεις σχετικά με παίκτες, μάλιστα κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά προχωρημένες, όπως του Λορένζο Μπράουν του Ερυθρού Αστέρα. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να αξιοποιήσουν το δίκτυο που έχουν αναβαθμίσει σχετικά με το scouting της ομάδας, ωστόσο γνωρίζουν για κάποιους παίκτες ότι δεν παίζουν μόνοι τους στην αγορά. Έτσι όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσει η εικόνα, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσουν και από θέμα χρόνου να κινηθούν.

Exit mobile version