ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουκρανή έβγαλε το εσώρουχό της στο ταχυδρομείο και το έκανε… μάσκα (video)

Εναλλακτικό τρόπο για να εξυπηρετηθεί στο ταχυδρομείο -όταν την ενημέρωσαν ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει χωρίς μάσκα- βρήκε μια γυναίκα στην Ουκρανία.

Ουκρανή έβγαλε το εσώρουχό της στο ταχυδρομείο και το έκανε… μάσκα (video)

Στον αυτοσχεδιασμό κατέφυγε μια γυναίκα στην Ουκρανία ώστε να εξυπηρετηθεί στο ταχυδρομείο.

Όταν την ενημέρωσαν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς μάσκα εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, η συγκεκριμένη βρήκε μια αν μη τι άλλο ιδιαίτερη εναλλακτική λύση.

Μπροστά λοιπόν στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων παριστάμενων (και με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν το περιστατικό), έβγαλε το… εσώρουχό της και το φόρεσε σαν μάσκα στο κεφάλι.

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο… παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης
Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος στον οποίο… παραχωρεί την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης 2.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.