ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνεί και ο Πιτίνο με την διακοπή στην Ευρωλίγκα

Για την απόφαση της Ευρωλίγκα να διακόψει τη σεζόν, μίλησε ο Ρικ Πιτίνο.

Συμφωνεί και ο Πιτίνο με την διακοπή στην Ευρωλίγκα

Ο Αμερικανός προπονητής μίλησε στην εκπομπή του «Sport5» και τάχθηκε υπέρ αυτής της απόφασης. Παράλληλα ανέλυσε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο NBA και την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το περίμενα, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Η διαφορά ανάμεσα στην Euroleague και το ΝΒΑ δεν αφορά το παιχνίδι, αλλά τα έσοδα από τα τηλεοπτικά. Το ΝΒΑ δεν μπορεί να χάσει τόσα χρήματα, αλλά θα κερδίσει κιόλας, αν διεξαχθούν τα πλέι-οφ. Για την Euroleague δεν έχει νόημα. Ήταν πιο λογικό να διακόψουν την σεζόν και να ετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά».

Για τις διαφορές στο παιχνίδι της Ευρώπης και των ΗΠΑ: «Στη Euroleague είναι καλύτερη η επίθεση, λόγω κίνησης, εναλλαγής και εξαιρετικού passing game. Το ΝΒΑ είναι μία διαφορετική κατηγορία, αλλά η Euroleague είναι απολαυστική, εξαιρετική».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ντένι Άντβιγια της Μακάμπι Τ. Α, ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ: «Αν κρίνω από τα 11 λεπτά που αγωνιζόταν σε κάθε ματς, μπορώ να πω ότι δεν ήταν ένας παίκτης που επηρέαζε το ματς. Αλλά εντυπωσιάζομαι κάθε φορά που βλέπω βίντεό του. Θα είναι δύσκολα στην αρχή, αλλά νομίζω πως θα γίνει ένας καλός παίκτης και ότι θα έχει μία καλή καριέρα στο ΝΒΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.