ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Ανυπομονώ να μάθω πού θα πάω την επόμενη σεζόν»

Για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδας για να τον αποκτήσουν, μίλησε ο Αϊτόρ και ανέλυσε τα δεδομένα της αποχώρησής του από την Τβέντε.

Αϊτόρ: «Ανυπομονώ να μάθω πού θα πάω την επόμενη σεζόν»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη καθώς έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Μιλώντας στην «As», ο Ισπανός εξτρέμ ανέφερε πως είναι ανυπόμονος για να μάθει τη νέα του ομάδα, μίλησε για τον τραυματισμό που είχε στο παρελθόν και τον ξεπέρασε και ανέλυσε πως αν είναι να γυρίσει στην Ισπανία, θα το κάνει μόνο για μια μεγάλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την αποχώρηση του από την Τβέντε:

«Το αντίο ήταν πολύ διαφορετικό από το πώς θα το ήθελα. Θα προτιμούσα να είχα αποχαιρετήσει στο γήπεδο. Βρίσκομαι στο 100% κι ανυπομονώ να μάθω πού θα πάω την επόμενη σεζόν. Συνεργάζομαι με έναν γυμναστή και έναν φυσιοθεραπευτή. Σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια είχα πρόβλημα σε τρία σημεία στο πόδι. Πήγα στη Βαρκελώνη για να ανακάμψω, αλλά στη Τβέντε το ιατρικό τιμ με πίεσε. Δεν ήταν σωστό, αλλά με ανάγκασαν να παίξω. Είχε τραυματιστεί, έπαιρνα χάπια για τον πόνο περισσότερο από επτά μήνες.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήθελα κι εγώ να παίξω, τα έδωσα όλα, αλλά μπορούσα να είχα καλύτερους αριθμούς στο πρωτάθλημα. Στη Τβέντε ήταν δύο απίστευτα χρόνια. Έχω ωφεληθεί από την παρουσία μου στην Ολλανδία, επειδή οι ομάδες ενδιαφέρονται περισσότερο για το επιθετικό κομμάτι, παρά για την τακτική. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι χώροι κι αυτό, για έναν παίκτη σαν κι εμένα, είναι το καλύτερο. Ήλπιζα ότι θα πήγαιναν καλά για μένα τα πράγματα στην Ολλανδία, αλλά όχι τόσο πολύ.

Έχω βρεθεί στις ακαδημίες των Εσπανιόλ, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλης, αλλά οι γονείς μου πάντοτε μου έλεγαν ότι το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει στην Ισπανία. Πάντα έψαχνα για ένα μέρος που θα εκτιμήσω και θα νιώσω ότι με αγαπούν».

Για τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και αν επιτρέψει στην Ισπανία: «Αν επιστρέψω στην Ισπανία θα είναι για ν’ αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.