ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανατροπή! Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Νέα, διαφορετικά δεδομένα προκύπτουν για την γυναίκα που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα. «Νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης» λένε οι Αρχές.

Ανατροπή! Έτσι είναι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη

Στην εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, μίλησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες «Το Βήμα» και «Τα Νέα», αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι.

«Φαίνεται από όλες τις κάμερες, τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ. να προσδιορίζεται η μορφή, η κίνηση και η φυσιογνωμία. Δεν υπάρχει ακόμα αναγνώρισή της και συνεχίζονται οι προσπάθειες να καταθέσει η 34χρονη με πιο σαφή στοιχεία. Οι μαρτυρίες και οι καταγραφές που υπάρχουν δείχνουν μια εικόνα διαφορετική από αυτήν που γνωρίζαμε αρχικά. Η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι περιγράφεται σαν νεαρής ηλικίας, αδύνατη, με μοντέρνο ντύσιμο και σακίδιο πλάτης», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πώς φτάνουν στην γυναίκα με το βιτριόλι οι Αρχές

«Οι αστυνομικοί καταλήγουν στη συγκεκριμένη γυναίκα από μία σειρά πληροφοριών και μαρτυριών. Φαίνεται να μοιάζει με κάποιες από τον κύκλο των μέχρι στιγμής υπόπτων. Δεν έχουν σαφή εικόνα του προσώπου, αλλά από τη φυσιογνωμία, το σωματότυπο, προσομοιάζει με μία από τις υπόπτους. Η 34χρονη δεν έχει μιλήσει παρά μόνο για κάτι που το έχει πει ασαφώς με το επαγγελματικό της περιβάλλον. Κάποιες από αυτές τις δύο γυναίκες είχαν ακλόνητο άλλοθι. Υπάρχουν σενάρια που εξετάζονται εκτός επαγγελματικού χώρου, πάλι εμφανίζονται άλλοθι, αλλά με το προφίλ και με φωτογραφίες και μαρτυρίες, φαίνεται να προσομοιάζει η δράστις με υπόπτους εκτός του επαγγελματικού χώρου της 34χρονης», πρόσθεσε.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.751 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Πρέπει να επανεξεταστούν όλα, να ελεγχθεί ποιο μπορεί να είναι αυτό το πρόσωπο, τα άλλοθι. Η αστυνομία έχει ορισμένες ενδείξεις, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι άλλο, μια πρόσκαιρη εκκρεμότητα. Ένα πρόσθετο όπλο που έχουν οι αστυνομικοί είναι το άνοιγμα του τηλεφώνου της 34χρονης», κατέληξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...