ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Αυξήθηκε το ενδιαφέρον των φιλάθλων – Κέρδη για τη λίγκα

Κέρδη και αύξηση του ενδιαφέροντος από τους φιλάθλους, παρουσίασε με αριθμούς η διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκα.

Ευρωλίγκα: Αυξήθηκε το ενδιαφέρον των φιλάθλων - Κέρδη για τη λίγκα

Μπορεί η πανδημία του κορωνοϊού να έβαλε πρόωρο τέλος στη φετινή σεζόν της Ευρωλίγκα, ωστόσο η δεύτερη καλύτερη λίγκα του πλανήτη, παρέθεσε αριθμούς και στατιστικά με θετικό πρόσημο, μέχρι τη διακοπή των αγώνων.

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή με τους αριθμούς που δημοσιοποίησε, παραθέτει την ανάπτυξη στο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τις αναμετρήσεις και την έκβαση αυτών, ύψους 15% στις απευθυνόμενες αγορές των ομάδων που μετέχουν στη λίγκα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αύξηση παρατηρήθηκε στη Γαλλία με ποσοστό 41% και ακολούθησαν το Ισραήλ με 38%, η Τουρκία με 28%, η Ισπανία με 23%, η Γερμανία με 16% και η Ιταλία με 15%. Παράλληλα όπως αναφέρει η Ευρωλίγκα, αύξηση παρατηρήθηκε και σε ΗΠΑ και Ην. Βασίλειο.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη διάθεση του κοινού, η Ευρωλίγκα αναφέρει πως υπήρχε και αύξηση στα social media, με τα βίντεο των προβολών αλλά και τις επισκέψεις στην επίσημη ιστοσελίδα να αυξάνονται κατακόρυφα στο ύψος του 41% σε σχέση με την περσινή σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, μέχρι και τη στιγμή της διακοπής των αναμετρήσεων, η Ευρωλίγκα κατέγραψε θετικό πρόσημο και στην προσέλευση του κοινού, με την αύξηση να είναι των επιπέδων του 12%, που σημαίνει πως σε κάθε ματς ο μέσος όρος των θεατών που βρίσκονταν στις εξέδρες ήταν 8.676 φίλαθλοι σε κάθε ματς.

Σε σύγκριση δηλαδή με την περσινή περίοδο η αύξηση είναι 5,9%. Η πληρότητα των γηπέδων έφτανε το 75%, το υψηλότερο ποσοστό όλων των εποχών έως τον Μάρτιο. Με τον συνολικό αριθμός φιλάθλων έως τον Μάρτιο να φτάνει στα επίπεδα του 1.943.361.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.