ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Πούγγουρας, Μακέντα, Ανουάρ και Αποστολάκης

Με προβλήματα τραυματισμών συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού. Εκτός προπόνησης οι Πούγγουρας, Μακέντα, Ανουάρ και Αποστολάκης.

Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης Πούγγουρας, Μακέντα, Ανουάρ και Αποστολάκης

Με αρκετά προβλήματα και απουσίες λόγω τραυματισμών πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης είδε τους Αχιλλέα Πούγγουρα, Φεντερίκο Μακέντα, Ανουάρ και Κώστα Αποστολάκη να μη συμμετέχουν στην προπόνηση λόγω τραυματισμών.

Ενώ ολόκληρο το πρόγραμμα δεν ολοκλήρωσε και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης λόγω ενός σφιξίματος στο δικέφαλο. Παράλληλα, θεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους Μπεκ και Τζαβίδα, με τους δύο ακολουθούν μόνο τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τους τέσσερις που δεν ακολούθησαν την προπόνηση, προβληματισμό προκαλούν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Πούγγουρας στον προσαγωγό, καθώς είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με το «πράσινο» επιτελείο να συμβουλεύει τον Έλληνα στόπερ να κάνει αποφόρτιση μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Σχετικά με τον τραυματισμό του Φεντερίκο Μακέντα και τις ενοχλήσεις στη μέση, αυτό το θέμα ταλαιπωρεί τον Ιταλό επιθετικό όλη τη σεζόν, ωστόσο δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στο ιατρικό σταφ της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...