ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» σε Αϊτόρ από Καρλίτος – Το παλεύει ο Ρόκα!

Σύμμαχος του Τσάβι Ρόκα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό, είναι ο Καρλίτος.

Παναθηναϊκός: «Ψηστήρι» σε Αϊτόρ από Καρλίτος - Το παλεύει ο Ρόκα!

Ο Παναθηναϊκός εντείνει την προσπάθειά του για να ντύσει στα «πράσινα» τον Αϊτόρ, με τον Τσάβι Ρόκα να βάζει ως σύμμαχο στη άτυπη αυτή μάχη τον Καρλίτος.

Ο Αϊτόρ είναι ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για μια θέση στα εξτρεμ του «τριφυλλιού» που ετοιμάζει για τη σεζόν 2020-2021, ωστόσο οι πολύ καλές χρονιές του ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Τβέντε, δυσκολεύουν την περίπτωσή του.

Ο Ρόκα από την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα και προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στο «τριφύλλι». Ωστόσο στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής, θα προσπαθήσει να συνδράμει και ο Καρλίτος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον συμπατριώτη του που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από το σύλλογο της Ολλανδίας και σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ του έχει μεταφέρει το κλίμα από την ομάδα, αλλά και από την ζωή στην Αθήνα. Άλλωστε,  οι δυο τους γνωρίζονται από τη συνύπαρξή τους στη Βιγιαρεάλ τη σεζόν 2016-17.

Σκοπός των συζητήσεων που έχει κάνει ο Καρλίτος, είναι να δημιουργήσει μια θετική εικόνα στον Αϊτόρ τόσο για την ομάδα, όσο και για την υπόλοιπη καθημερινότητα στην πρωτεύουσα, γνωρίζοντας πως αν δελεάσει τον 24χρονο εξτρεμ, θα είναι πιο εύκολες οι διαπραγματεύσεις με τον Ρόκα για να έχει θετική έκβαση η υπόθεση της μεταγραφής του στο «τριφύλλι».

Η υπόθεση ωστόσο παρά τα όσα του έχει μεταφέρει ο Καρλίτος δεν είναι εύκολη, καθώς ο Αϊτόρ έχει αρκετές προτάσεις από συλλόγους πιο εύρωστους οικονομικά σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, όμως οι άνθρωποι της ομάδας, θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τον παίκτη, καθώς γνωρίζουν πως πρόκειται για μία περίπτωση που μπορεί να κάνει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.