ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γερμανία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Ντέρμπι με γκολ στη Γερμανία!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και την Πέμπτη (28/05), το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Στη Γερμανία, έχει ξανά δράση και μάλιστα… ντέρμπι! Ειδικότερα, η Στουτγκάρδη υποδέχεται το Αμβούργο για την 2.Bundesliga. Όλα τα φώτα της ημέρας λοιπόν, πέφτουν πάνω σε αυτό το ματς. Τόσο αγωνιστικά, όσο και στοιχηματικά. Στη συνέχεια θα δείτε τι κρατήσαμε από αυτό το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, σημείο έχουμε και από τα Νησιά Φερόε. Το πρωτάθλημα μπορεί να μην είναι το πιο διάσημο, ωστόσο μας πάει καλά όσον αφορά το στοίχημα. Μην ξεχνάτε ότι στο site μας βλέπετε καθημερινά τη βαθμολογία ποδοσφαίρου για όλα τα πρωταθλήματα! Κάτι πολύ σημαντικό για το στοίχημα. Ήρθε η ώρα να περάσουμε στις σημερινές μας επιλογές!

Γκολ αλλά με… μέτρο στο ντέρμπι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης από το ντέρμπι της 2.Bundesliga. Η Στουτγκάρδη φιλοξενεί το Αμβούργο με το ματς να έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις τον τελικό νικητή σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Για αυτό, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ!

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε άσχημα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή. Έδωσε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Αρχικά, από τη Βέχεν με 2-1. Έπειτα, από τη Χολστάιν Κίελ με 3-2. Είναι φανερό, ότι η Στουτγκάρδη δεν έχει βρει τα πατήματά της στην άμυνα ακόμα. Έχει πέσει στην τρίτη θέση, και στο -1 από το Αμβούργο. Οι γηπεδούχοι θέλουν την απευθείας άνοδο στην Bundesliga και πρέπει να βελτιωθούν άμεσα για να τα καταφέρουν. Στην έδρα τους πάντως, τα πάνε πολύ καλά. Στα έξι τελευταία ματς στο γήπεδο τους πανηγύρισαν έξι νίκες. Ο προπονητής Ματαράτσο ανανέωσε πρόωρα τη συνεργασία του με την ομάδα και θέλει να το γιορτάσει με νίκη.

Το Αμβούργο όμως, δεν επιθυμεί να είναι απλά… καλεσμένο σε αυτό το πάρτι. Αντίθετα, ταξιδεύει στη Στουτγκάρδη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Και γιατί όχι, τη νίκη! Άλλωστε, στον πρώτο γύρο κέρδισαν με το εμφατικό 6-2 τη σημερινή τους αντίπαλο. Ο προπονητής του δήλωσε ότι θέλει η ομάδα του να είναι στη δεύτερη θέση μετά το αποψινό ντέρμπι. Το Αμβούργο λοιπόν, θα ψάξει το γκολ και έχει τα φόντα για να το βρει. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μετά την επιστροφή στη δράση. Πρώτα, ήταν το 2-2 εκτός έδρας με τη Γκρόιτερ Φιρτ. Στη συνέχεια, ήρθε το 0-0 με τη Μπίλεφελντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πρόβλημα μακριά από το γήπεδό τους. Ενδεικτικά, έχουν νικήσει μόλις μια φορά στις 13 εξόδους τους. Ωστόσο, πρέπει να αλλάξουν σε αυτό το κομμάτι και θα έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, που μπορεί να κρίνει πολλά στην υπόθεση της ανόδου. Αμφότερες οι ομάδες εστιάσουν κυρίως στην επίθεση και το ματς θα έχει τέρματα. Δεν περιμένουμε όμως να ξεφύγει το σκορ, αφού είναι σημαντικό και το διακύβευμα. Έτσι, πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.10.

ΗΒ Τόρσαβν… 4Χ4

Από τη Γερμανία στα Νησιά Φερόε, και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Για την 4η αγωνιστική, η ΗΒ Τόρσαβν υποδέχεται στις 19:00 τη Βίκινγκουρ. Οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει «εκρηκτικό» ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο!

Η ΗΒ Τόρσαβν είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με 3Χ3 νίκες. Έτσι, έχει συγκεντρώσει εννιά πόντους και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μαζί με τη συμπολίτισσα, Β36 Τόρσαβν. Ήταν εντυπωσιακή την περασμένη αγωνιστική, όταν αντιμετώπισε την Αργκίρ, εκτός έδρας. Και την διέλυσε με 0-5! Μάλιστα, από νωρίς η ΗΒ Τόρσαβν αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Αλλά δεν πτοήθηκε καθόλου. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, με πέντε νίκες έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Και απόψε, αποτελεί το φαβορί. Έχει κρατήσει και το μηδέν στα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσε.

Από την άλλη, η Βίκινγκουρ έχει κάνει και αυτή καλή αρχή στη διοργάνωση. Για την ακρίβεια, μάζεψε επτά πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη εβδομάδα, πήρε δύσκολα τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Ρούναβικ. Συγκεκριμένα, τη νίκησε με 1-0. Ανταποκρίνεται γενικά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, αλλά το σημερινό ματς είναι διαφορετικό. Άλλωστε, παρά τη βαθμολογική της συγκομιδή, δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή της. Επιπλέον, η παράδοση με την Τόρσαβν δεν την ευνοεί. Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία της νίκη επί αυτής της αντιπάλου. Δικαιολογημένα, και σήμερα η Βίκινγκουρ είναι το αουτσάιντερ.

Το μομέντουμ είναι εξαιρετικό για τους γηπεδούχους που έχουν μπει με… φόρα στο πρωτάθλημα. Έχουν τα φόντα να συνεχίσουν έτσι, αφού είναι ανώτεροι από τη Βίκινγκουρ. Θα τους στηρίξουμε, επιλέγοντας ΗΒ Τόρσαβν -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η ΗΒ Τόρσαβν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE