Ο Αϊτόρ μιλάει για τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, τον Τσάβι Ρόκα, ενώ επιβεβαιώνει ότι είναι σε επαφή με τον Καρλίτος, ο οποίος προσπαθεί να τον… ψήσει να ντυθεί στα πράσινα.

Ο Ισπανός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Τβέντε και οι πράσινοι παλεύουν την περίπτωσή του για να τον κάνουν δικό τους. Η υπόθεση παραμένει δύσκολη, ωστόσο πιθανότητες υπάρχουν. Ο παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα sport24.gr και μεταξυ άλλων ανέφερε:

“Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό; Είναι μία επιλογή που εξετάζω. Για μένα παίζει ρόλο το όνομα της ομάδας. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο”.

Για τον Τσάβι Ρόκα: “Τον Τσάβι τον γνωρίζω. Είναι Καταλανός όπως κι εγώ. Γνωριζόμαστε. Έχουμε μιλήσει μια φορά το τελευταίο διάστημα. Για περισσότερα θα πρέπει ν’ απευθυνθείτε στον ατζέντη μου…”

Για τον Καρλίτος: “Μιλάω συνέχεια με τον Καρλίτος, παίξαμε μαζί στη Βιγιαρεάλ. Μου μιλάει κάθε μέρα για τον Παναθηναϊκό και μου έχει πει τα καλύτερα. Μου έχει πει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μου έχει μιλήσει πολύ καλά για τον Παναθηναϊκό”

➡️ Γράψε το σχόλιο σου