ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Πάνε με διάθεση να τα βρουν στον Παναθηναϊκό, δε θέλουν να σέρνεται στα πλέι οφ το θέμα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του ΣΠΟΡ FM στο πλάνο που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και τις προσπάθειες που εντείνονται, σχετικά με τη μείωση συμβολαίων των παικτών.

Δεσύλλας: «Πάνε με διάθεση να τα βρουν στον Παναθηναϊκό, δε θέλουν να σέρνεται στα πλέι οφ το θέμα»

Στο πως θα κινηθούν στον Παναθηναϊκό, αναφορικά με την πρόταση που έκανε πρόσφατα η Λίγκα -και την οποία αρχικά αρνήθηκε ο ΠΣΑΠ, άρα κάθε ομάδα θα χειριστεί μεμονωμένα- για μείωση συμβολαίων ελέω του κορωνοϊού, αναφέρθηκε μέσω του «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Στόχος στον Παναθηναϊκό είναι να τελειώσει το θέμα με το “ψαλίδι” στα συμβόλαια μέχρι τα πλέι οφ. Δεν έχει γίνει ακόμα κουβέντα, αλλά θέλουν να μην σέρνεται μέσα στα παιχνίδια. Δεν θα πάνε στον Παναθηναϊκό με διάθεση να “σκοτωθούν” αλλά να τα βρουν. Θα ξεκινήσει από 10% και δεν ξέρω αν θα φτάσει μέχρι 20%», είπε μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στάθηκε και στην προσπάθεια του Τσάβι Ρόκα να πείσει τον Αϊτόρ να μετακομίσει στην Ελλάδα, καταγράφοντας όλες τις δυσκολίες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε εδώ το ηχητικό με όλο το ρεπορτάζ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...